Results 1 to 6 of 6

Thread: Blank Errors, Please Help

  1. #1
    Senior Member mavrick_h's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    at the beach
    Posts
    1,240
    Country: Lebanon

    Question Blank Errors, Please Help

    Hi guys,

    I'm having errors while trying to edit a post or trying to reply to the thread. I'm seeing white blank areas instead of the post panel. (See The Pic)



    Let me know if there's a possible fix for this.
    Thanks

  2. #2
    Administrator rikhardur's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    21,175
    Country: Portugal

    Default

    That's weird... Everything normal here. Did you try with another browser?
    Die Liebe wird eine Krankheit, wenn man sie als eine Heilung sieht
    Artificial Nature

  3. #3
    Senior Member mavrick_h's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    at the beach
    Posts
    1,240
    Country: Lebanon

    Default

    Quote Originally Posted by rikhardur View Post
    That's weird... Everything normal here. Did you try with another browser?
    yes, i'm seeing the post in the panel but can't save the edited post.
    It's weird that I'm replying normally here atm.

  4. #4
    Administrator rikhardur's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    21,175
    Country: Portugal

    Default

    Anyone else having this problem?
    Die Liebe wird eine Krankheit, wenn man sie als eine Heilung sieht
    Artificial Nature

  5. #5
    Senior Member mavrick_h's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    at the beach
    Posts
    1,240
    Country: Lebanon

    Default

    Quote Originally Posted by rikhardur View Post
    Anyone else having this problem?
    I'm using IE to participate in the forum, a browser that I didn't use since 2008.
    However I still have issues with editing my posts.

    I just found out that I can't use emoticons as well only if I click on them. Is that something to do with flash player or shockwave plug in?

    Thanks

  6. #6
    Administrator rikhardur's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    21,175
    Country: Portugal

    Default

    Quote Originally Posted by mavrick_h View Post
    I'm using IE to participate in the forum, a browser that I didn't use since 2008.
    However I still have issues with editing my posts.

    I just found out that I can't use emoticons as well only if I click on them. Is that something to do with flash player or shockwave plug in?

    Thanks
    I really have no idea mavrick_h... Seems like no-one else is having this problem.
    Die Liebe wird eine Krankheit, wenn man sie als eine Heilung sieht
    Artificial Nature

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •