Tab Content
No Recent Activity

11 Visitor Messages

 1. View Conversation
  Thanks prtzn!
 2. Srećna nova godina, matori! Sve najbolje!
 3. Dok god ne bude usvojen zakon o sportu i dok ne uđe privatni kapital, od te priče nema ništa! Srbija nije Rusija, pa da po direktivi neka megadržavna kompanije calne desetine miliona neke zajebane valute. Naravno, grobarska podrška ne sme da izostane, to je jedino što im možemo mi smrtnici dati bezuslovno.Sad, kako će se Vlada dalje poneti to leži na njemu, lično moju podršku ima, nadam se da neće mnogo zabrljati. Potrebno mu je vreme, kako za uigravanje i sticanje znanja, tako i za sticanje autoriteta kod sudija i samih igrača. A pljuvači, pa pljuvača i neostvarenih budala će uvek biti. Na takve likove ne treba obraćati pažnju, jer je nisu vredni.
  Pozdrav matori!
 4. Slažem se, Partizan definitivno nije isti kao onaj iz 2000.-te... Ali, na osnovu čega ljudi traže bilo šta. Na osnovu 80 ili 100 jura što daju godišnje, pa to je smešno!
  Dule i ekipa su napravili dobru priču, podigli rejting Partizanu, sada dobri stranci hoće da dođu ovde (na jednu godinu, jbg-mislim, mi o igračima kao što su Gist, Mccalleb i co, smo mogli samo da sanjamo do pre par godina), ali je to sve krhko i nestabilno. Ovo nije fudbal, pa da možeš da računaš na velike pare od prodaje igrača, realno...
 5. Varda, koliko ja razumem, ima dvojno državljanstvo. Tako da... bio bi on u mogućnosti da igra kao domaći. Što se tiče Vlade, svi su ga hteli kao Duletovu zamenu, al' sad kad škripi, svi ga pljuju i traže smenu... A koga dovesti?!
  Pa, ja nisam zaboravio kako su guzili Duleta svi redom u Evroligi, ali na kraju suma sumarum kako se sve završilo, ne sme niko ništa da mu zameri. Partizan mora da pravi trenere, da im daje šansu da rade na najvišem mogućem nivou (Treba se pomiriti sa činjenicom da nema para, niti će ih biti, tako da nismo u situaciji da biramo). Pogledaj šta Džile radi sa Krkom. Stekao je određeno iskustvo pomagajući Duletu, ali mu je trebalo par samostalnih sezona kako bi ušao u štos. Evo već drugu godinu dobro gura. Mislim, što bi sa ovim našim bilo drugačije.
 6. Pravo da ti kažem, meni je žao Varde... Njemu je ova sezona trebala da bude verovatno i najbolja u karijeri, ali ne vidim da je Prokom to ispratio. Trebala mu je samo malo bolja ekipa. Jbg, centri su kao i vino. Što stariji to bolji. Nadam se da će moći da odigra još par sezona na vrhunskom nivou, a i što da ne u Partizanu. Ja se ne bih bunio, ali uopšte!
  Što se tiče Raška... Jako je borben i požrtvovan, to mi se sviđa kod njega jako. Ali fale mu neke finese da bi bio bolji. Kao i skok... To ga jebe, pa ga rastura. Kao da ne zna da se postavi. Verovatno da je Dule tu, možda bi mu čovek i objasnio. Nažalost Vlada je još uvek zelen, ali istrpećemo mi i njega. Mislim da zaslužuje.
 7. Your avatar, man! C'mon...
 8. Yes, I created that. Glad you like it.
 9. View Conversation
  I recommend 'Eskiya', 'Issiz Adam' and 'Gegen die Wand'
 10. View Conversation
  Haha I'll check it out.. I know my share of Serbian films.. Ever heard of 'Black Cat, White Cat'? Liked that one..

  Plus Grbavica wasn't so bad either.. Although I don't think it was Serbian but Bosnian
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 11
Page 1 of 2 12 LastLast
Page 1 of 2 12 LastLast
About prtzn

Basic Information

About prtzn
Location:
Belgrade
Home Country:
Serbia
Favorite Player(s)?:
Milenko Tepić
Country Flag:
Serbia

Signature


"One more thing, if any admin delit this topic than the next time you will hear from me will not be on this forum but in a court of law with human right crimes on your shoulders, racism, nazism, breaking international law."

Statistics


Total Posts
Total Posts
671
Posts Per Day
0.15
Visitor Messages
Total Messages
11
Most Recent Message
01-22-2011 12:25 PM
General Information
Last Activity
01-06-2015 02:05 AM
Join Date
01-28-2010
Referrals
0

3 Friends

 1. Beva Beva is offline

  Senior Member

  Beva
 2. Fedfan Fedfan is offline

  Senior Member

  • Send a message via MSN to Fedfan
  Fedfan
 3. SOHS SOHS is offline

  Junior Member

  SOHS
Showing Friends 1 to 3 of 3